;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Investigadors del centre tecnològic Eurecat d'Amposta, premiats a Moscou per una nova tecnologia d'impressió 3D

L'aportació guardonada a Moscou en una conferència científica internacional permetrà desenvolupar diversos projectes a Rússia

Publicado: 18:53 - 22/09/2016

ACNUn dels projectes que desenvolupa el centre tecnològic Eurecat a Amposta, la creació d'una nova tecnologia d'impressió 3D, ha estat premiada a Moscou aquesta setmana per la Conferència Mundial de Parcs Científics i Àrees d'Innovació (IASP). Aquesta innovació, reconeguda com a 'Best International Solution' a la millor tecnologia de fabricació additiva, permet obtenir estructures fins a tres cops més lleugeres que el titani i amb uns costos molt més baixos. També es pot adaptar a múltiples tecnologies d'impressió 3D i permet fabricar estructures altament optimitzades, amb materials d'altes prestacions, molt més lleugeres i resistents. La llibertat de disseny que permet poder situar les fibres en totes les direccions la fan d'especial interès per a sectors com l'aeroespacial. El reconeixement, asseguren des d'Eurecat, que forma part de la xarxa Tecnio, donarà l'oportunitat al centre ampostí de desenvolupar projectes pilot a la infraestructura pública de Moscou així com permetrà obrir altres opcions de mercat en aquest país, a partir d'acords amb empreses i parcs tecnològics russos.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE EBRE