El Concurs de Torredembarra veu descarregar per primera vegada un 4de8

Els castellers de Badalona guanyen el Concurs de 7 fent història: Descarreguen el seu primer castell de vuit pisos

19 mayo 2017 18:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els castellers de Badalona s'enduen els Concurs de Castells de Torredembarra en una jornada en què s'han viscut moments d'eufòria i és que per primera vegada s'ha vist un castell de 8 al 'concurset'. Els mateixos castellers de Badalona han fet història carregant el 4de8. Era la primera vegada que l'intentaven i han aconseguit descarregar-lo. Els de la camisa groga han descarregat també un 5de7 i un 7de7 en segona i tercera ronda. 

També ha estat destacada l'actuació dels castellers de Figueres que han descarregat per primera vegada el 2de7, un dels moments més emocionants viscuts aquest matí. No el carregaven des del 2001. Els lila han obtingut el segon lloc en la classificació descarregant també el 5de7 i el 4de7a.

Els castellers de Cerdanyola han quedat en tercera posició després de descarregar un 3de7, un 5de7 i un 3de7a. 

Les colles de casa

Els Minyons de l'Arboç han aconseguit el quart lloc de la classificació descarregant un 7de7, un 5de7 i amb un intent de 4de7a, un 4de7a que ha fet llenya i un 3de7 descarregat. Per la seva banda, els Nois de la Torre han quedat en desena posicó amb un 3de7, un 4de7, un intent d'un 2de6a que després han descarregat i un pde5.

Per darrere dels de Torredembarra, en onzè lloc, els Xiquets de Vil-seca. Han descarregat un 3de7, un 4de7 i gairebé s'anoten el 4de7a però finalment s'ha quedat en intent. Per acabar, han descarregat un 2de6. 

El Concurs estava previst a la Plaça del Castell però com que les previsions meteorològiques apuntaven aigua, s'ha traslladat al Pavelló Sant Jordi. En aquesta primera jornada només hi han participat les colles de 7, encara que avui s'hagi pogut veure un castell de 8, un total de 13 agrupacions castellers provinents d'arreu de Catalunya. El cap de setmana que ve, 1 i 2 d'octubre serà el torn de les colles de gamma extra a Tarragona, la segona i la tercera jornada del Concurs de Castells.

 

Comentarios
Multimedia Diari