La Guàrdia Civil es presenta a Infraestructures.cat i l'Autoritat Catalana de la Competència en relació al 'cas 3%'

Agents del cos armat actuen per ordre del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata

20 noviembre 2018 10:20 | Actualizado a 20 noviembre 2018 10:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Guàrdia Civil han entrat aquest dimarts a les seus d'Infraestructures.cat i de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), totes dues empreses de la Generalitat, en relació al 'cas 3%' de presumpta corrupció de l'antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Els agents actuen per ordre del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata, que instrueix aquest cas. Segons fonts policials, la Guàrdia Civil preveu fer alguns escorcolls i citacions en aquesta operació, però no detencions. Fonts d'Infraestrucrures.cat i de l'ACCO han explicat que els agents han fet un requeriment d'informació sobre un expedient.

Una desena d'agents de la Guàrdia Civil s'ha presentat a l'Autoritat Catalana de la Competència –ubicada a Via Laietana- sobre les 10.20h del matí. A la porta, hi ha arribat a haver quatre cotxes policials. Fonts de l'ACCO han explicat a l'ACN que s'ha facilitat als agents la documentació que havien requerit. 

Fonts del Departament d'Economia han insistit que no és tracta d'un escorcoll sinó d'un requeriment d'informació sobre un expedient. En el cas d'Infraestructures.cat, la Guàrdia Civil havia avisat aquest dilluns que aquest dimarts es presentaria a les dependències –al barri de Sarrià-. 

Comentarios
Multimedia Diari