Cinema solidari per combatre la fibromiàlgia

Els diners recaptats amb les entrades-donatiu es destinaran a l'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia de l'Hospitalet de l'Infant

19 mayo 2017 15:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Cultura, una sessió de cinema solidària per a aquest divendres. A les 19.30 hores es projectarà al Teatre-Auditori la pel·lícula Sonata para violonchelo. Els diners recaptats amb les entrades-donatiu, que costaran 3 euros, aniran destinats a aquesta entitat local que aplega persones amb aquesta malaltia crònica sense causa desconeguda.

Al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, precisament, es va rodar el 2014 algunes de les escenes d’aquesta pel·lícula, dirigida per la jove tarragonina Anna M. Bofarull.

La protagonista és la Julia, interpretada per Montse Germán, una dona atractiva, elegant i culta, disposada a gaudir de la vida a la seva manera, lliurada en cos i ànima a la música, a la seva música. Reconeguda violoncel·lista, Julia tampoc no deixa passar l’ocasió de gaudir d’un bon sopar amb els seus amics o del sexe esporàdic al costat d’algun jove amant. No obstant això, un succés l’obligarà a replantejar la seva vida a llarg termini. Després d’anys d’esporàdics dolors en diferents parts del cos, Júlia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia.

Comentarios
Multimedia Diari