Ampli ventall d’activitats per celebrar les Festes de Nadal i Reis a Altafulla

El Parc de Nadal celebrarà la 9a edició instal·lat en una superfície de més de 2.000 m2 amb jocs i inflables per a la canalla al Pavelló Municipal

14 diciembre 2018 13:16 | Actualizado a 14 diciembre 2018 13:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La benvinguda al Tió i la 20a edició de la Fira de Nadal d’Altafulla, que va assolir l’any amb més afluència de públic i amb un total de 23 parades, van donar el tret de sortida el passat cap de setmana a un ampli ventall d’activitats que la regidoria de Cultura i Festes ha programat per als mesos de desembre i gener amb motiu de les festes nadalenques.

La projecció de la pel·lícula d’animació infantil “La malvada guineu ferotge” serà de nou l’encarregada de reprendre el programa de festes el dissabte 22 de desembre, a les 18h, al Casal Municipal La Violeta. L’entrada és lliure.

L’endemà, diumenge 23, esdevindrà la jornada amb què la canalla de la vila espera amb més ganes com és el fet de cagar el Tió. Ho farà a ritme de nadales acompanyat pels Gegants i Grallers d’Altafulla a partir de les 12 del migdia a la plaça del Pou.

Altres activitats previstes al programa són la Festa de Cap d’Any, dilluns 31 i dimarts 1 de gener, amenitzada pel grup Zàpping, a les 00:30h a la Violeta, i l’11a edició del Primer Bany de l’Any, organitzat pels Atletes d’Altafulla, a partir de les 13h al Pont de Mar amb repartiment de xocolata calenta i caldo.

I ja de cara als primers dies de l’any i a Reis, el Pavelló Municipal d’Altafulla i el gimnàs i la pista de l’escola El Roquissar acollirà la 8a edició del Parc de Nadal, del dimecres 2 al divendres 4 de gener, amb una superfície de més de 2.000 m2 de jocs i inflables per a la canalla. L’horari d’obertura serà de 17 a 20h i l’entrada serà lliure. A més, com és tradicional cada any, el Patge Reial recollirà les cartes dels més petits per a Ses Majestats el dijous 3 de gener, de 18 a 20h al mateix parc.

El programa finalitzarà amb la Cavalcada de Reis durant la tarda i nit del dissabte 5 de gener. Començarà a partir de les 18h des de la plaça dels Vents fins a la plaça del Pou on Ses Majestats seran rebuts per les autoritats municipals que els lliurarà la clau del municipi.

7è Concurs de Pessebres d’Altafulla

La regidoria de Festes, amb la col·laboració de la recent creada Associació de Pessebristes d’Altafulla, redita un any més, i ja en van set, el tradicional Concurs de Pessebres d’Altafulla. El concurs es divideix en dues categories, l’infantil, de fins a 14 anys, que atorgarà un premi a cada un dels participants; i l’adult, que es premiarà amb el Premi Popular, amb un val de 50€ per gastar al restaurant la Volta, i al Premi Artístic, d’un val de 50€ per gastar també al restaurant la Volta d’Altafulla.

Per prendre part en aquest concurs, cal acceptar les bases següents. Els pessebres han d’estar exposats fins el dia 6 de gener de 2019. La inscripció pot fer-se a l’Ajuntament d’Altafulla i a la gelateria La Perla i també per correu electrònic concurspessebresaltafulla@gmail.com (fins el divendres 21 de desembre al migdia), indicant, de forma clara, el lloc on estarà ubicat el pessebre, el nom i edats de tots els participants i un telèfon de contacte.

El jurat passarà, pels domicilis, el dia 28 de desembre a partir de les 17 hores. En cas de no trobar-hi ningú aquest participant quedarà fora de concurs. El jurat farà públic el seu veredicte el dia 2 de gener al matí a la web de l’Ajuntament.

El lliurament de premis serà el divendres 4 de gener a les 19.00 hores al Parc de Nadal del Poliesportiu Municipal. Els participants hauran de facilitar, a ser possible, l’accés al públic. El jurat es reserva el dret de deixar desert el concurs i de fer els canvis que cregui adients.

Comentarios
Multimedia Diari