Barón Rojo, Los Manolos i Muchachito Bombo Infierno, plats forts musicals de la Festa Major de Vila-seca

La música és un dels elements centrals de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca. Com cada any, hi haurà diferents espais musicals amb repertoris per a tots els gustos com el festival Vila-seca a Tope, l’Espai Chill Out o l’Espai Cubik

20 julio 2018 18:59 | Actualizado a 21 julio 2018 08:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Com és habitual, la música tindrà un pes molt important a la Festa Major a través de diferents estils», explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vila-seca, Pere Segura. Enguany, Barón Rojo, Los Manolos i Muchachito Bombo Infierno seran els plats forts musicals de les festes. 

Els primers a pujar a l’escenari el dissabte 21 de juliol seran Los Manolos, el reconegut grup de rumba catalana originari de la ciutat de Barcelona. La seva actuació arrencarà a les 23.30 h al passeig Pau Casals, on després també hi haurà discjòqueis fins a les 4 de la matinada. 
Les propostes musicals segueixen el diumenge 22 amb la Festa del Rock and Roll amb The Ladies, a partir de les 22.30 h al passeig Pau Casals. El dimarts 24 serà el torn de les Nits Musicals al Pinar amb l’actuació del grup Cositas Buenas, a les 21.00 h al Parc del Pinar del Perruquet. Al mateix parc, el dimecres 25, el dia de Sant Jaume, s’hi podran escoltar havaneres a càrrec del grup Penjats de l’Ham, acompanyades de rom cremat. 

El dissabte 26 arriba una nova edició del festival Vila-seca a tope. A partir de les 21.30 h, al Parc de la Riera, començaran els concerts. Un dels grups estrella de la nit, serà Barón Rojo (23.30 h), que compartirà escenari amb Regadera i el grup local El Malo del Cuento com a teloner. 
El dimarts 31 a la plaça de l’Estudi hi haurà flamenc i rumba amb Mario Roca Bajañí & Band. Divendres 3 d’agost no hi faltarà l’orquestra Metropol per al Gran Ball de Festa Major. I d’altra banda, el cantant d’Obrint Pas, Xavier Sarrià, actuarà el 4 d’agost al Parc de la Riera. 

Enguany també hi haurà l’espai Chill out al jardí de la Biblioteca Municipal amb música relaxant i servei de bar. Un espai que estarà obert cada nit des del divendres 27 de juliol fins al diumenge 5 d’agost. També es tornarà a obrir l’espai Cubik amb diferents propostes musicals els divendres i dissabtes. I la ubicació tornarà a ser la mateixa, l’escola Sant Bernat Calvó. 

Comentarios
Multimedia Diari