Best Hotels col·labora amb Càritas Interparroquial de Salou

La cadena hotelera ha donat a l'entitat mil litres de llet, 500 kilos d'arròs i 600 de llegums, a més de fer una important aportació econòmica

11 enero 2019 17:36 | Actualizado a 15 febrero 2019 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per segon any consecutiu, la cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 13 hotels a la Costa Daurada, ha fet una important donació a Càritas Interparroquial de Salou, entitat d'acció caritativa i social. Aquesta col·laboració ha consistit en el lliurament de 1.000 litres de llet, 500 kg d'arròs i 600 kg de llegums, així com una important aportació econòmica.

"Des Best Hotels seguim apostant pel territori i per la nostra gent. Així, un any més, volem cooperar amb Càritas Interparroquial de Salou en la important tasca que desenvolupa aquesta entitat, de suport a les persones desfavorides i de millora de les seves condicions de vida", afirma Ramon Vernet, conseller delegat de Best Hotels.

Càritas Interparroquial de Salou ha distingit a la companyia hotelera amb el reconeixement "Som una empresa amb cor", per les accions solidàries que dins la seva política d'empresa, realitzen cap a la seva entitat.

Aquesta col·laboració s'inclou dins el projecte de Càritas, "Empreses amb Cor", que té com a finalitat implicar els agents econòmics en el desenvolupament del benestar social, oferint des de Càritas a les empreses, la possibilitat de participar en un projecte compromès i obrir camins de cooperació per millorar les condicions dels més desafavorits i així posar a les persones necessitades al centre de les seves accions, promovent amb sinergies la solidaritat, la justícia social, el respecte i la igualtat.

Comentarios
Multimedia Diari