Torredembarra es prepara pel seu Festival de Màgia

L'esdeveniment comença avui i acaba diumenge dia 29 d'abril

26 abril 2018 10:40 | Actualizado a 02 mayo 2018 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tot a punt per acollir aquest cap de setmana el 2n Festival de Màgia de Torredembarra, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 d’abril i que enguany amplia tant l’oferta d’espectacles com dels espais. L’organització preveu que aquesta segona edició sigu tot un èxit com la primera.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat aquesta setmana durante la presentació que després de la bona acollida de l’any passat, en aquesta ocasió s’ha donat un pas més endavant i confia que el públic també respondrà. A més, ha agraït als mags implicats en l’organització el seu treball.

Al seu torn, el regidor de Turisme, Jordi Solé, ha comentat que el Festival de Màgia està pensat perquè esdevingui una oferta de referència de la marca Torredembarra, però al mateix temps perquè també en puguin gaudir els torrencs.

Per aquest motiu, es trien les dates pròximes al pont de l’1 de maig en què el bon temps ja atrau molta gent a Torredembarra. El 2n Festival de Màgia de Torredembarra compta amb un pressupost de 25.500 €.

Els principals canvis respecte a l’any passat, a part de la renovació dels espectacles, és que se substitueix l’itinerant de divendres a la tarda per màgia al carrer gratuïta en dues sessions en dues places diferents (la plaça de Mn. Joaquim Boronat i la plaça de la Font).

També s’amplia el programa amb un espectacle-taller de màgia educativa que tindrà lloc dissabte a l’Espai Cultural Teatre del Mar. Pel que fa a la gala central de dissabte, l’organització ha explicat que el canvi de nom d’internacional a nacional s’ha produït perquè no hi participen mags estrangers però que el nivell es manté molt elevat i que tots ells són molt reconeguts en el món de la màgia.

Programació del Festival:

Divendres 27 d’abril. Màgia al carrer

A les 18 h, A la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

A les 19 h, a la plaça de la Font.

Actuacions: Alexis Pardo, Màgic Titu, Màgic Jordi.

Dissabte 28 d’abril. Màgia educativa

D’11.30 a 13 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, - Els misteris de l’aigua màgica, a càrrec d’Òscar de la Torre. Espectacle - taller recomanat a partir de 6 anys (infants 4 € acompanyats d’un adult)

De 19.30 h a 21.30 h, al Casal Municipal, Gala Nacional

Actuacions: Dani Polo, Mag Albert, Mag Luís Manuel i Nuel Galán

Diumenge 29 d’abril. Gala Cloenda

De 18 h a 19.30 h, al Casal Municipal, “Déjà Vú” amb la Cia. Mag Edgard.

Comentarios
Multimedia Diari