Condicions per les places de lloguer de l'aparcament Filadors de Torredembarra

De les 248 places d’estacionament de l’aparcament, 137 seran de rotació i 111 de lloguer (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda)

14 noviembre 2018 18:27 | Actualizado a 14 noviembre 2018 18:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament ja té en marxa la redacció del plec de clàusules per a dur a terme l’adjudicació d’un total de 111 places d’estacionament en règim de lloguer a l’aparcament dels Filadors. La Regidoria de Governació va dur a terme ahir a la tarda una reunió informativa oberta a la ciutadania per explicar-ne els detalls, amb la participació de l’alcalde, Eduard Rovira, i el regidor d’aquesta àrea, José García.

De les 248 places d’estacionament de l’aparcament, 137 seran de rotació i 111 de lloguer (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda), totes ubicades a la segona planta.

Es faran dos tipus d’abonaments, de 24 h i de 12 h. El preu per a turisme 24 h tot l’any serà de 38 € mensuals i 12 h 22 €. Per a motocicletes, les 24 h seran 20 € i 12 h 12 €. Aquests preus són amb IVA inclòs. El preu de l’estacionament de rotació serà de 0,01 €/m. L’horari de l’aparcament serà de 7.30 h a 21.30 h. Fora d’aquestes horaris, els llogaters podran entrar i sortir a través d’una targeta magnètica.

Les persones que podran accedir al procediment de concessió són les empadronades a Torredembarra, els propietaris d’un habitatge a Torredembarra, i empresaris o treballadors d’un local o negoci a Torredembarra. El contracte serà d’un mínim de quatre mesos i d’un màxim d’un any. Es renovarà de manera automàtica anualment fins a un màxim de quatre anys. El plec de clàusules contindrà un criteri d’adjudicació de les places amb un barem de punts en què es donarà preferència als sol·licitants que estiguin empadronats i demanin el lloguer de 24 h.

Una vegada adjudicades les places, si en queden de vacants, es podrà optar a una segona plaça amb el mateix criteri d’adjudicació. Si s’ocupen totes les places disponibles, les persones que es quedin sense plaça formaran part d’una llista d’espera i en podran ocupar una a mesura que en quedin de lliures.

Altres mesures previstes són que les places adjudicades no es puguin llogar a terceres persones i que una mateixa plaça es pugui ocupar per diferents vehicles del contractant o dels seus familiars, per la qual cosa prèviament s’hauran d’identificar a l’hora de formalitzar la instància. L’Ajuntament informarà oportunament de l’obertura del procés per participar en l’adjudicació de les places de lloguer.

En aquests moments, l’aparcament dels Filadors està obert de manera gratuïta per minimitzar les afectacions d’aparcament produïdes per les obres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia. Quan finalitzin les obres i estigui finalitzat el procés d’adjudicació de les places d’abonament, Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat.

Comentarios
Multimedia Diari