El Club Bàsquet Cambrils cedeix el fons documental a l’Arxiu Municipal

Entre la documentació administrativa hi ha els estatuts, les eleccions de juntes i informació econòmica

19 septiembre 2018 16:21 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Club Bàsquet Cambrils ha cedit el fons documental de l’entitat a l’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM). L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el president de l’entitat esportiva, Francesc Canaldes, han signat avui la cessió de la documentació, acompanyats regidor de Cultura, Josep Lluís Abella; l’arxiver municipal, Pedro Otiña, i el coordinador del Club, Sergi Lou.

El Club Bàsquet Cambrils va néixer l’any 1983 i enguany celebra el seu 35è aniversari. El fons documental esta format per documentació administrativa, entre la que destaca els estatuts, les eleccions de juntes i la documentació de caràcter econòmic relacionada amb subvencions. També en destaca una bona quantitat de fitxes federatives de jugadors del club datades entre 1985 i 2017.

Com a documentació singular, cal mencionar l’ingrés mitjançant aquest fons d’algunes fotografies i diferents actes de partits de basquet, amb totes les anotacions de puntuació, jugadors i incidències.

Amb la incorporació d’aquest fons a l’AMCAM, el primer de caràcter esportiu, es posa a l’abast del públic en general la possibilitat de conèixer millor una entitat històrica de Cambrils, a la vegada que s’obre el camí per a futurs estudis relacionats amb l’esport masculí i femení del municipi.

 

Comentarios
Multimedia Diari