El Parc dels Avellaners d’Altafulla renova els equipaments lúdics i esportius

L’actuació ha estat proposada pels veïns de la zona i acceptada pel consistori amb la voluntat d’arranjar i millorar els espais d’esbarjo i lleure de la població

25 mayo 2018 14:43 | Actualizado a 28 mayo 2018 12:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Si fa pocs dies la Brigada Municipal d’Altafulla enllestia l’adequació de l’entorn del Castell, on antigament hi havia una bassa dedicada al reg, per tal d’obrir l’espai totalment renovat a la ciutadania i dotar-lo de valor patrimonial, aquesta setmana l’Ajuntament d’Altafulla ha presentat una nova intervenció de millora d’espais.

És el Parc dels Avellaners, entre els carrers dels Avellaners, de la Rasa i Via Roviano.

Es tracta d’unes millores que han consistit en la total renovació dels espais lúdics dedicats a la pràctica de l’esport, i que segons la regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, “tenen molt d’ús per part dels veïns del poble”. “És per aquest motiu”, ha explicat la regidora, “que s’hi ha destinat una partida econòmica total de 16.000 euros”.

En aquest sentit la intervenció s’ha centrat en la substitució d’antics elements malmesos pel pas dels anys i poc segurs, com per exemple les porteries de futbol sala. En el seu lloc s’hi ha instal·lat una pista multiesportiva de 20x10 metres amb tanques laterals d’1 metre d'alçada.

La pista disposa de dues porteries de futbol sala amb xarxa antivandàlica incorporades a l’estructura així com de dos taulells i cistelles de bàsquet.

A l’actuació s’hi suma també la instal·lació d’una taula de ping-pong i la completa una xarranca de cautxú que s’instal·larà properament.

Paral·lelament també s’han col·locat dues noves taules a la zona de pícnic, que se sumen a les que ja hi havia, a tocar dels elements del parc infantil.

L’actuació que ha dut a terme l’Ajuntament d’Altafulla ha estat proposada pels veïns de la zona i acceptada pel consistori amb la voluntat d’arranjar i millorar els espais d’esbarjo i lleure de la població.

De fet, Montse Castellarnau ha explicat que “amb aquesta obra s’ha aprofitat per desplaçar uns metres la pista multiesportiva, amb la finalitat que els usuaris causin les menors molèsties possibles als veïns que hi viuen a tocar”.

En un futur la intenció és completar la millora del parc amb canvis a la zona de jocs infantils. Castellarnau ha detallat que “cal seguir desenvolupant el pla de millores de parcs i zones infantils amb l’objectiu de modernitzar i ampliar tots els elements de lleure per a la canalla que hi ha al municipi”.

Aquesta intervenció se suma a les que el consistori ja porta realitzant a diversos punts del municipi des de fa mesos, amb la voluntat de recuperar espais pel poble i fer-los accessibles al veïnat.

Alguns exemples es troben a la urbanització de Brises del Mar amb la renovada zona d’esbarjo i lleure o al complet i recent estrenat parc multiesportiu de Safranars.

Comentarios
Multimedia Diari