El sisè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' de Vila-seca ja té guanyadors

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els premiats

22 enero 2019 18:22 | Actualizado a 22 enero 2019 18:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del sisè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb la pràctica esportiva local.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, van lliurar els premis als guanyadors.

El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Jose Omar Ramírez Galvis, per la fotografia A luchar; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Blanca de la Sotilla Ventura i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Xavier Barrullas Muñoz.

Per la seva banda, en la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se'ls van endur Nuria Figuerola Vidal.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull més d’una vintena de fotografies realitzades per 7 participants.

El jurat d'aquest sisè Concurs Fotogràfic "Albert Iturria" va estar format per Pere Segura, regidor de Cultura; Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes; Ander Mikel Basterrechea, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.

 

Comentarios
Multimedia Diari