L'Ajuntament d’Altafulla rep 2.000 euros de l'Obra Social 'la Caixa'

Per al taller d’entrenament de la memòria i la creativitat per a la gent gran

08 noviembre 2018 18:05 | Actualizado a 08 noviembre 2018 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda econòmica de 2.000 euros sol·licitada per la regidoria d'Acció Social i Gent Gran, que encapçala l’edil Xavier Rofas, per la posada en funcionament del taller d’entrenament de la memòria i la creativitat per a la gent gran, i que beneficia a una cinquantena de persones d’Altafulla.

El taller se centra en l’estimulació de l’hemisferi dret i esquerre de les persones majors de 65 anys amb la finalitat de mantenir les capacitats cognitives de la gent gran, a través de la interacció entre ells i elles i amb diferents activitats per potenciar la memòria, el llenguatge, càlcul, entre d’altres. Mitjançant aquests tallers es treballa la creativitat, la imaginació i la identitat, tenint en compte les seves capacitats i emocions.

L’activitat va adreçada a persones majors de 65 anys empadronades a Altafulla, té una durada de dues hores setmanals i va començar el passat mes d’octubre i s’allargarà fins al juny de l’any vinent. Les activitats tenen lloc a l’Aula de Formació Aldara, al carrer Boga, del barri marítim.

El regidor d'Acció Social i Gent Gran, Xavier Rofas, ha explicat que es va sol·licitar la subvenció econòmica a l'Obra Social La Caixa per poder continuar realitzant aquesta activitat: “Agraïm el gest de l'Obra Social "la Caixa" per acceptar la nostra petició i ajudar-nos a seguir oferint aquest taller que beneficia a una cinquantena veïns i veïnes d’Altafulla”.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez; i la sots-directora de l’Oficina de CaixaBank d’Altafulla, Mireia Pascual.

Comentarios
Multimedia Diari