La Biblioteca de Cambrils acull un concert sobre poemes de Montserrat Abelló

Avui dilluns a les 19 hores

19 noviembre 2018 13:10 | Actualizado a 22 noviembre 2018 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils acull un concert en homenatge a la poeta i traductora Montserrat Abelló avui dilluns a les 19 hores. L’activitat, patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, s’emmarca en l’Any Montserrat Abelló, amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de la reconeguda poeta catalana.

La cantant i compositora Malriona Sagarra, acompanyada de la guitarra de Raül Costafreda, interpretarà les cançons del seu darrer disc, Deixa’m tornar-te a dir, dedicat exclusivament a la poesia de Montserrat Abelló. Mariona Sagarra ja fa molts anys que va començar a musicar la poesia de la poeta tarragonina. De fet va ser la primera artista a posar-li melodies i fer conèixer l’obra de Montserrat Abelló en els seus concerts.

Totes dues van tenir una relació molt estreta, de grans complicitats, entranyable, fins al punt d’oferir molts recitals conjunts per a tot Catalunya. «Des que ens vam conèixer vam tenir una afinitat i complicitat molt grans. Tinc la sensació que cada poema que he triat correspon a alguna part de les nostres converses: l’amor, la mort, l’humor, la reflexió silenciosa, la quotidianitat urbana, el feminisme...», explica Sagarra.

Comentarios
Multimedia Diari