La Sala Lluís d’Icart de Torredembarra acull l’exposició de Montse Gonzàlez Papiol

A partir d’ahir dimarts i fins al dia 29 d’aquest mes es pot visitar la mostra pictòrica de l’artista calafellenca

17 octubre 2018 17:40 | Actualizado a 17 octubre 2018 17:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montse Gonzàlez es defineix com una artista experimentadora plàstica i visual. Llicenciada en Belles Arts, al llarg de la seva trajectòria ha experimentat amb múltiples facetes, des de la pintura a la il·lustració passant pel disseny gràfic, si bé el seu punt fort, i al qual porta més de vint anys dedicant-se, és la docència de l’art del dibuix a alumnes de secundària, una professió que ella considera tota una vocació.

Els inicis de l’artista van estar fortament influenciats per la pintura gestual i simbolista, una visió que marca la seva primera exposició individual l’any 1994, i si bé la perspectiva ha anat canviant al llarg dels anys, Gonzàlez mai s’ha aturat en la pròpia recerca plàstica.

A la darrera dècada, s’observa en els seus quadres un viratge cap a la representació arquitectònica, influenciada per la geometria descriptiva i amb una notòria actitud crítica que l’acompanya en aquesta visió especial del paisatge que l’envolta i que l’artista qualifica de compartimentat i degradat, el Baix Penedès.

L’artista afirma, precisament, tenir un vincle emocional amb el substrat paisatgístic i patrimonial del seu entorn. Tot aquest conjunt de motivacions i emocions configuren el seu especial imaginari.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és de dilluns i divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h (accés pel Camí de l’Era).

 


 

Comentarios
Multimedia Diari