L’escriptora Mireia Vancells parlarà de la seva darrera novel·la a Cambrils

“L’aritmètica del crim” va guanyar el 7è Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils. La conferència el dia 26 d'octubre

02 octubre 2018 16:35 | Actualizado a 03 octubre 2018 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’escriptora Mireia Vancells visitarà la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils el proper 26 d’octubre a les 18 hores per participar en una sessió oberta del Club de Lectura Adult. L’escriptora parlarà de la seva darrera novel·la, “L’aritmètica del crim”, guanyadora del 7è Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils – Josep Lluís Savall.

Altres activitats destacades del mes d’octubre seran les dues propostes per a inscrits al Club de Lectura Llegim Llegir el Teatre dedicades a l’obra “Els jocs florals de Canprosa” de Santiago Rusiñol, organitzades amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera activitat, el 17 d’octubre, serà una sessió coordinada per la directora de la Biblioteca, Rosa Ma Fusté, per comentar aquesta novel·la. La segona, el 25 d’octubre, serà una sortida al TNC per veure la representació teatral.

Per altra banda, els clubs de lectura infantil i juvenil encetaran la temporada el 26 d’octubre amb una trobada conjunta a càrrec de les bibliotecàries Rosana Andreu i Eva Ferré. També iniciarà l’activitat el Club de Lectura Fàcil, amb sessions els dies 8, 15, 22 i 29 d’octubre a les 17 hores al voltant de “El quadern de l’avi” d’Ignasi Martí. I tornaran les sessions setmanals de Llegim + per afavorir i acompanyar el procés d’aprenentatge lector millorant la dicció, els dimarts 9, 16, 23 i 30 d’octubre.

 

Comentarios
Multimedia Diari