L’esquiada jove exhaureix les places el dia d’obrir les inscripcions

Es tracta de l’activitat estrella del programa Tok’l2 que ofereix sortides mensuals per als joves de Mont-roig, Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

21 enero 2019 16:35 | Actualizado a 21 enero 2019 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El programa del primer semestre del Tok’l2, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ja té completes les inscripcions per a l’esquiada jove.

Es tracta d’una de les propostes que té més èxit d’aquesta iniciativa, que posa a l’abast del col·lectiu jove de tots dos municipis una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles.

L’esquiada jove, que es farà a Andorra, tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de març. En aquesta proposta els joves poden gaudir d’allotjament, mitja pensió, forfet, transport i assegurança per 144 euros. Aquesta és una de les sortides més esperades pels nois i noies, tant és així que el mateix dia d’obrir les inscripcions ja es van omplir totes les places, als dos municipis.

La programació, però, compta amb altres propostes igual d’interessants, com la sortida al Skating on ice del Futbol Club Barcelona i al Museu Blau, que tindrà lloc el pròxim dissabte 26 de gener i que servirà per encetar el programa del 2019.

La següent activitat és una sortida al teatre a Barcelona, dissabte 16 de febrer. Els joves podran gaudir de l’obra La tendresa de Dagoll Dagom, una de les comèdies romàntiques del moment. Pel que fa al mes d’abril, s’ha organitzat una visita al Saló del Còmic, un altre dels clàssics de la programació. Es tracta d’una gran oportunitat pels aficionats del món del còmic, manga i videojocs que els permet conèixer totes les novetats. Serà el dia 6 d’abril i la sortida, que inclou transport, entrada i assegurança, tindrà un preu de 12 euros.

Aquest any es torna a organitzar una sortida a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, el dia 4 de maig, després que el 2013 fessin també una excursió en aquest espai que permet visitar l’Hemisfèric, un cinema d’última generació, el Museu de la Ciència i l’Oceanogràfic.

Tanca el programa una sessió de paintball, que es torna a oferir per ser també una altra de les propostes que més demanen els joves. Aquesta sortida es realitzarà el 15 de juny i té un preu de 18 euros.

Les sortides estan destinades al col·lectiu de joves dels dos municipis (nois i noies fins a 35 anys) amb propostes per a les diverses franges d’edat. En cas de quedar places disponibles també s’hi pot apuntar la resta de la població.

Comentarios
Multimedia Diari