Salou farà reconeixement a les entitats vinculades a l’esport dins el municipi

És una festa del món esportiu on es farà reconeixement a les entitats vinculades a l’esport dins el municipi

06 noviembre 2018 13:42 | Actualizado a 07 noviembre 2018 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El divendres 30 de novembre, a partir de les 20.00h, el Teatre Auditori de Salou acollirà la setena edició de la Nit de l’Esport, on es premiarà a totes les associacions esportives així com als esportistes del municipi que han destacat al llarg de l’any en la seva disciplina.

La gala serà presentada pel periodista esportiu de la televisió Tac12, Sergi Amat i està previst que hi assisteixin més de 300 esportistes, a més dels seus familiars fins a exhaurir la capacitat del teatre (unes 550 persones).

L’entrada a l’esdeveniment és amb invitació. Al llarg de la festa de l’esport també es lliurarà un trofeu a cada una de les entitats que en la temporada 2017-2018 van aconseguir un ascens o es van proclamar campions en alguna de les categories on juguen.

Així doncs, es donarà un trofeu a cada un dels esportistes a nivell individual dels diversos clubs, a més dels trofeus per ascensos o campionats aconseguits per part dels respectius clubs.

També es lliuraran mencions especials a jugadors o entrenadors que han destacat en la seva trajectòria professional. Una nit però en la que també es combinaran els premis amb les exhibicions esportives i altres sorpreses.

A l’acte hi serà present l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Esports, Daniel López, entre d’altres autoritats, els quals lliuraran els premis.

 

Comentarios
Multimedia Diari