Salou instal·larà 8 nous jocs esportius a la platja de Llevant

El cost supera els 9.600 euros i complementa les altres àrees que ja es poden trobar al llarg del litoral

13 noviembre 2018 13:52 | Actualizado a 13 noviembre 2018 13:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La regidoria de Platges de l’Ajuntament de Salou està treballant en la instal·lació del primer grup d’elements per treballar la disciplina de cal·listènia (exercisis per reforçar els músculs del cos).

L’objectiu d’aquesta actuació consisteix en crear a la Platja de Llevant una àrea de jocs exteriors mitjançant la instal·lació de diversos aparells específics per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva que centra l’interès en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç.

La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa). L'objectiu és l'adquisició de gràcia i bellesa en l'exercici. La regidora de Platges, Julia Gómez, explicava que “hem iniciat la compra d’aquest grup de jocs esportius perquè un col·lectiu de joves del municipi practica aquesta disciplina i ens havien demanat una zona on poder exercitar-se sense haver de sortir de Salou”, apuntava. Els jocs s’instal·laran a principis de desembre.

Així, als efectes de dotar la platja d’un nou espai de jocs exteriors s’ha adjudicat, a través d’un concurs públic, a l’empresa Equidesa Group SL la instal·lació d’aquests 8 aparells que es col·locaran alineats a la sorra al costat de l’espigó del moll i sense impedir el pas de la gent, substituïnt els actuals que es traslladaran a la platja Llarga i que complementaran l’actual grup.

Entre els aparells es troben un banc d’abdominals; una triple barra de flexions; una estructura composta per 7 columnes verticals, 4 barres transversals, 1 barra hummer pullup i 1 paret sueca; a més d’una altra estructura composta per 2 barres paral·leles amb una longitud de 180 cm i una distància entre barres de 50 cm, col·locades a 50 cm d’alçada; dues estructures de barres paral·leles i una barra d’abdominals doble composta per 3 columnes verticals i 2 barres transversals.  

Com ha explicat la regidora de Platges aquest nou lot se suma als que ja s’han anat muntant al llarg del litoral per millorar l’oferta de turisme esportiu i oferir una combinació entre zona de passeig, espai per a córrer i pels amants de les barres; així com per sumar nous punts ‘saludables’ al Parc de la Ciutat i al Pavelló de Salou Ponent. L’import de l’actuació és de 9.637,65 € amb IVA

Comentarios
Multimedia Diari