Quan només queda creure

L'última derrota deixa molt tocat al CBT que ha de guanyar i esperar

19 mayo 2017 15:45 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El món de l'esport està ple de grans històries de remuntades i segones oportunitats, el component èpic que envolta a l'esport és un dels principals atractius. El punt d'imprevisibilitat, de sorpreses i de miracles. L'any passat, el Bàsquet Manresa va aconseguir una agònica permanència en ACB perquè Estudiants es va deixar remuntar deu punts a l'últim quart contra un Guipúscoa ja descendit.

També l’any passat, a lliga LEB Plata, una cistella de Quintela en l'últim segon de la pròrroga enviava a Valladolid a lliga EBA. Aquests miracles són comuns a tots els esports, sorgeixen cada cert temps i ens recorden que encara que la lògica digui que no queden opcions, l'esport de vegades et col·loca en situacions inesperades.

Les derrotes del Real Madrid a Tenerife que li va donar dues lligues al Barça, o el gol de Tamudo al Nou Camp que li va donar una lliga al Real Madrid són bons exemples de com seguir creient de vegades dóna els seus fruits.

Lluny de la repercussió dels exemples anteriors, el CBT necessita el seu particular miracle, els nostres es troben en una situació crítica a la classificació, quan només queden tres jornades per el final de la temporada, el CBT hauria de guanyar dos partits més que CB L’Hospitalet per aconseguir la permanència.

Tres partits, tres finals que els blaus han de guanyar per seguir somiant. Dissabte que ve, el CBT es desplaçarà a Zamora per jugar contra un rival directe per la permanència, precisament Zamora també s'ha colat a la lluita per la permanència després de tres victòries consecutives.

Els zamorans han estat despenjats a la classificació durant moltes jornades, però dues victòries fora de casa i una altra en el seu feu els ha portat a arribar amb opcions a les últimes jornades. De fet, en cas que el CBT perdi el dissabte, el Zamora els passaria a la classificació. Per la seva banda, el CBT també estarà pendent del que faci CB L’Hospitalet a casa seva contra CBC Valladolid, en cas de derrota local i victòria del CBT els de Berni Álvarez empataran amb CB L’Hospitalet. Però en el cas contrari, derrota cebetista i victòria d'Hospitalet, el CBT certificaria matemàticament el descens a lliga EBA.

La plantilla del CBT és conscient de la situació i s'entrena amb la màxima concentració per guanyar els tres partits que queden. Ja no val lamentar les derrotes ajustades o recrear-se en els errors, només seguir entrenant para no deixar de creure. La resta queda en mans de la fortuna.

Comentarios
Multimedia Diari