El jugador del CBT Gerard Estebanell, convocat amb l'Espanyola sub-14

El jugador del infantil blau jugarà el torneig Ciudad de Sant Adrià el pròxim cap de setmana

19 mayo 2017 15:30 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La extraordinària temporada de Gerard Estebanell, i del infantil masculí del CBT, que encara es pot classificar per la fase final del campionat de Catalunya, no només ha cridat l’atenció del món del bàsquet català. El nom de Gerard Estebanell ha arribat a la Federación Española de Bàsquet. El jugador del CBT ha estat convocat amb la selecció espanyola sub 14 per jugar el torneig Ciudad de Sant Adrià, que la selecció espanyola jugarà del 29 d’abril al 1 de maig a Sant Adrià.

Al torneig participaran equips de tota Espanya, com el Barça, el Joventut de Badalona, l’UCAM Murcia i el Manresa, a més del U.B Sant Adrià, com a equip amfitrió. José María Panadero serà l’entrenador d’una selecció que reuneix a jugadors del Real Madrid, Unicaja de Málaga o Tacnyconta Zaragoza entre d’altres. L’èxit de Gerard Estebanell és un orgull pel Club Bàsquet Tarragona, que any rere any segueix competint entre les millors pedreres de Catalunya amb jugadors de la demarcació. Hem volgut parlar amb el jugador i amb el seu entrenador per conèixer millor les expectatives de Gerard davant d’aquesta meravellosa experiència.

Gerard Estebanell ens comenta que “estic molt content de tenir l’oportunitat de jugar, quan m’ho van dir els meus pares vaig sentir molta alegria”. El jugador del infantil del CBT jugarà contra jugadors molt físics i amb molt nivell tècnic, un fet al qual ja està acostumat “amb la selecció catalana ja vaig notar el salt físic, son jugadors molt gran i amb molt nivell” comenta Gerard Estebanell.

El seu entrenador, Gorka Bertran, li acompanya durant l’entrevista, i ens comenta que “és un jugador intel·ligent, si té avantatge física la aprofita, però si no, sap moure la pilota i fer millor als companys”. A més, durant molts entrenaments, i fins i tot partits de lliga, Gerard Estebanell ha jugat amb el cadet de primer any, i el cadet preferent del club, es a dir, amb jugadors que tenen 1 o 2 anys més que ell, Gerard creu que aquest fel el pot ajudar amb la selecció “per a mi és un orgull poder jugar amb equips de categoria superior del club, s’aprèn molt”.

Gerard Estebanell sap que el seu rol dins la selecció espanyola no serà el mateix que té al seu equip, “fora de la pista soc una persona amistosa, i dins de la pista vull donar el màxim. M’agrada dirigir i fer millors als meus companys”. En aquest sentit, Gorka Bertran, entrenador del seu equip té molt clar que Gerard pot aportar moltes coses a la selecció “aportarà anotació, estic segur, i com és un jugador llest, sabrà veure quan ha d’aportar més anotació o quan ha de dirigir.

A la selecció catalana ja va haver molts moments en el que va ser ell qui jugava amb pilota, i al nostre equip ho fa sempre”. Gerard ens comenta que “encara no he parlat amb el seleccionador, el divendres parlaré amb ell, el que si he rebut ja, és el llibret tàctic”. 

Per últim, Gerard Estebanell també té paraules d’agraïment “estic molt agraït al club i als meus entrenadors, vull continuar treballant perquè estic molt content aquí”. Gorka Bertran valora molt positivament l’actitud del jove jugador amb aquest tipus d’experiències “és una persona molt humil, ha anat vivint totes les etapes amb molta tranquilitat, al dia següent de ser campió d’Espanya amb la selecció catalana, ja estava entrenant amb nosaltres com si no hagués passat res, mai ha canviat la seva dinàmica, per poder explotar al màxim el seu recorregut és molt important aquesta actitud”.

Ara només ens queda el més important, gaudir de poder veure a un jugador del nostre club competint amb la selecció espanyola sub-14, en un torneig on estan representades algunes de les millors pedreres d’Espanya. El torneig començarà el dissabte 29 d’abril, en aquest primera jornada, la selecció espanyola s’enfrontarà al UCAM Murcia i al U.B Sant Adrià, el diumenge jugaran contra el Joventut de Badalona i el Bàsquet Manresa, i el dilluns 1 de Maig tancaran la participació jugant contra el FC Barcelona.

 

Comentarios
Multimedia Diari