El futbolista domenyenc Marc Bartra, pare per segon cop

Tal com ha anunciat el central del Betis a través del seu compte oficial d'Instagram, la petita va venir al món aquest dimecres 25 d'abril a la capital sevillana

26 abril 2018 17:35 | Actualizado a 02 mayo 2018 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys Marc Bartra i la seva parella, Melissa Jiménez, estan d'enhorabona. Fa uns mesos anunciaven, junt amb una imatge del ventre de la periodista, que esperaven una nena. La petita serà la companya de jocs perfecta per a Gala, la primera filla de la parella de dos anys. Abril és el nom triat per Marc i Melissa per al seu bebè, fent un petit homenatge a Sevilla, ja que just en aquesta setmana ha viscut la seva famosa Fira d'Abril.

Fa uns mesos que el futbolista viu a Sevilla i sens dubte s'ha adaptat fenomenal després d'un temps vivint en Dortmund (Alemanya) per compromisos professionals del jugador de futbol. Tal com ha anunciat el central del Betis a través del seu compte oficial d'Instagram, la petita va venir al món aquest dimecres 25 d'abril a la capital sevillana i tant ella com la mare es troben en perfecte estat: "Estem molt feliços de poder anunciar-vos que la nostra segona filla, Abril Bartra Jiménez ja és aquí! Tot ha anat molt bé, Meli és tota una campiona! #FamiliaDe4 #PapiFeliz".

Comentarios
Multimedia Diari