;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  24º
 • REU
  24º
 • CAM
  24º
 • TOR
  24º
 • VEN
  24º

Escola diferenciada i llibertat l'elecció

Les famílies que no la volen ja no vénen. Creiem en la llibertat d'elecció dels pares

Publicado: 19:54 - 03/11/2014


Recentment s’ha tornat a votar al Parlament de Catalunya la possibilitat de mantenir amb fons públics les escoles que practiquen l’educació diferenciada. Després de llegir i sentir el que han dit alguns arribo a la conclusió de que en aquest tema no hi ha possibilitat de debatre de manera racional. Només hi ha imposició ideològica.

Em pregunto jo, què potser fan una malversació d’aquests fons? Què potser no són inspeccionats com tots els centres concertats i públics? Què potser tenen uns resultats acadèmics molt per sota de la resta de centres? Què potser les famílies que volen portar els seus fills i filles en aquestes escoles estan descontents?

La resposta és ideològica i diuen que “no es pot finançar una educació que discrimina per gènere” . La meva escola manté en algunes etapes l’educació diferenciada però en cap cas és discriminatòria. Discriminar és no donar les mateixes oportunitats a tothom o no admetre a algú per motiu de raça, de llengua, de religió, o per motius polítics. Això no ho hem fet mai a la meva escola, ni ho farem. Oferim una alternativa per aquelles famílies que la demanen i, en cap cas obliguem a que l’acceptin qui no està d’acord. És molt senzill, les famílies que no la volen ja no vénen. Creiem en la llibertat d’elecció dels pares.

 


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE OPINIÓN & BLOGS