;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  12º
 • REU
  12º
 • CAM
  12º
 • TOR
  12º
 • VEN
  12º

El REC es consolida a Tarragona amb més de 3.500 espectadors durant cinc dies de cinema

El festival projectarà el pròxim cap de setmana alguns dels films més exitosos que han deixat gent sense entrada

Publicado: 16:04 - 07/12/2015

ACNEl Festival Internacional de Cinema de Tarragona (REC) tanca aquest dilluns la 15ena edició amb les últimes projeccions, la cloenda i la preestrena de 'La Novia'. L'organització, pendent de tancar les xifres definitives, està molt satisfeta de l'èxit del certamen amb més de 3.500 espectadors. El director del REC, Xavier Garcia Puerto, ha explicat que s'han millorat les xifres d'altres edicions i l'Antiga Audiència s'ha omplert en diverses projeccions, deixant gent sense entrada. És per això, que en pel pròxim cap de setmana, es programaran passis d'alguns dels títols que han tingut més èxit. En aquesta edició, activitats com el 'Mira'm' i les jornades professionals també s'han consolidat.

El REC ha permès consolidar l'aposta que es va fer a la passada edició per la creació d'un espai dedicat a la indústria cinematogràfica i on els nous creadors poden millorar els seus projectes i treballar amb professionals de prestigi internacional.

Aquest dilluns, el festival abaixarà el teló amb el lliurament del premi a la millor Opera Prima del REC15, de les onze pel·lícules que competeixen. Després de la cloenda, es preestrenarà 'La Novia', el film de la directora Paula Ortiz, una de les favorites als premi Goya. Entre els noms propis d'aquesta edició, hi ha el de la directora portuguesa Maria de Medeiros que ha presentat la seva Opera Prima 'Capitanes de Abril'; i el de Fernando Colomo que ha reviscut al certamen al seva primera obra 'Tigres de papel'.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE CULTURA