;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  26º
 • REU
  26º
 • CAM
  26º
 • TOR
  26º
 • VEN
  26º

Coneix al Lluís Romero, concursant de la Watermelon Pool 2016

'Vull que es fundi un Banc del Temps a TGN'

Publicado: 19:41 - 25/07/2016Si guanya donarà la recaptació a la Associación por el Desarrollo de los Bancos de Tiempo

El Lluís Romero va néixer a Tarragona el 5 de desembre de 1978. Treballa a Assexora’t, entitat relacionada amb la salut sexual. També forma part d’H2O, el col·lectiu LGTBI del Camp de TGN. Va estudiar Treball Social a la URV i ara mateix es troba acabant un màster de sexualitat.

 

- Què vol que passi a Tarragona?

- Doncs el meu #femquepassi va molt lligat a l’entitat que rebrà els diners en cas que guanyi. Vull que es fundi un Banc del Temps a la ciutat.

 

- Per què ha escollit aquesta entitat?

- Perquè és una iniciativa molt xula, permet ajudar a d’altres persones sense el compromís que comporta moltes vegades fer un voluntariat. Tu gestiones el teu temps i, si et ve de gust, n’utilitzes una part per ajudar a d’altres. A més, també et permet conèixer gent.

 

- Quin es el seu proper objectiu?

- Doncs ara mateix, a nivell laboral, acabar el màster en sexologia que estic estudiant. I a nivell personal, el que intento fer sempre: ser feliç.

 

- On es veu dintre de 30 anys?

- Espero estar jubilat (riu). Seguiré fent coses, perquè la meva feina m’agrada i estic on vull estar, però de manera molt més tranquil·la i descansada.

 

- Si es llença a la piscina, disfressa o banyador?

- Disfressa, però encara no tinc clar de què serà. M’agrada molt el cinema, però també pot anar relacionat amb la meva feina...

 

- Per què l’han de votar a vostè?

- Perquè faré tot el possible per crear el meu #femquepassi.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA