Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  20º
 • REU
  20º
 • CAM
  20º
 • TOR
  20º
 • VEN
  20º

Els Nens del Vendrell estrenen el 4d8a i el pilar de 7

Publicado: 10:37 - 27/07/2016


Brillant actuació ahir dels Nens del Vendrell per la seva Festa Major de Santa Anna. Els de Pere Rovira van segellar a la plaça Vella un recital solvent marcat per dues estrenes: el 4 de 8 amb l’agulla, el primer de l’any i tot just el segon del seu historial;i el pilar de 7.

De sortida, els de la capital del Baix Penedès, que ahir actuaven en solitari, van optar per una aposta segura:el 3d8. Malgrat que en les darreres setmanes la colla havia posat en marxa una campanya per tal d’intentar assolir en l’actuació d’ahir el 3d9f, aquest gran objectiu havia quedat descartat en els darrers dies a causa d’una baixa important al tronc.

Sense opció de castell de 9, el 3d8 era la sortida segura, i els vendrellencs la van executar amb sobrietat. En segona ronda arribava el gran objectiu del dia:el 4d8a. Un castell que, malgrat cert moviment, mai no va perdre les mides. Una vegada l’espadat de 6 va quedar nu damunt la pinya, els pilaners el van defensar sense excessius problemes.

L’aposta en tercera ronda va ser inicialment el 5d8, que va haver de muntar amb algunes novetats al tronc. L’estructura no oferia totes les garanties i per això els Nens van decidir desmuntar-la quan entraven dosos. En repetició, van tancar rondes amb un tranquil 4d8 i en ronda de pilars van acabar la diada amb el primer pilar de 7 de l’any, notablement defensat en la descarregada. Eufòria i optimisme en un cordó dels Nens que, també cal destacar-ho, era ahir nombrosíssim. Doble mèrit pel fet d’actuar en solitari i entre setmana –per bé que al Vendrell era festiu–.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE DVERANO