La Policia Local d'Amposta deté dos individus per un robatori amb força

Van entrar en un habitatge quan el propietari era a dins

19 mayo 2017 19:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Policia Local d’Amposta ha detingut dos individus, de 37 i 25 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge al carrer Corsini d’Amposta.

Els dos detinguts, amb la col·laboració d’una tercera persona, que va ser localitzada i detinguda pels Mossos d’Esquadra, van ser sorpresos in fraganti dintre de l’habitatge pel mateix propietari, que també estava a l’interior de l’immoble.

Gràcies a les accions del propietari i d’un altre testimoni, que va avirar la Policia Local, els agents van poder intervenir el vehicle dels presumptes autors del robatori. En la intervenció, els agents també van intervenir diversos estris utilitzats per inhabilitar el bombí del pany de la porta.

La manera d’actuar d’aquests delinqüents per tal d’efectuar el robatori és trucar al timbre de l’habitatge i, si no contesta ningú, forçar el bombí i entrar a robar mentre una tercera persona vigila els accessos de l’habitatge per avisar-los si s’hi apropa algú. En aquest cas, el propietari es trobava dintre i els va sorprendre quan ja havien accedit a l’immoble.

Comentarios
Multimedia Diari