;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  21º
 • REU
  21º
 • CAM
  21º
 • TOR
  21º
 • VEN
  21º

Amposta obre la nova residència de la gent gran aquest dimecres

Voluntaris de Creu Roja, personal d'ambulàncies i familiars col·laboraran en el trasllat dels vuitanta residents

Publicado: 04:00 - 29/11/2016


La Fundació Privada Serveis Socials del Montsià (Fussmont) de l’Ajuntament d’Amposta, encarregada de la gestió de la residència de la gent gran, ha rebut l’autorització del Departament d’Afers Socials i per posar en marxa definitivament el nou edifici del carrer Sant Cristòfol. El trasllat a la nova residència es durà a terme demà dimecres, i abasta tant la llar on actualment viuen 80 persones, com el centre de dia del carrer Barcelona. Voluntaris de la Creu Roja, ambulàncies d’Egara i també familiars dels residents col·laboraran en el seu trasllat a les noves instal·lacions, acabades el 2015 però que no s’havien pogut posar en marxa per diferents problemes i falta de serveis.

Segons detalla l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, l’actual autorització és condicionada a la construcció de la cuina del centre, ara inexistent. L’anterior govern de CiU va treure a concurs la gestió de la cuina lligada a la construcció de les instal·lacions, però l’actual govern d’ERC va suspendre aquell concurs.

Ara l’Ajuntament està refent l’avantprojecte de la cuina, que s’haurà de construir en els propers mesos. Quan estigui a punt donarà també servei a altres equipaments que depenen del Consistori, com l’Hospital Comarcal i al Centre de Tecnificació Esportiva, comenta Tomàs. Mentre no es construeixi, el menjar s’elaborarà a la cuina de l’antiga residència i es portarà amb servei de càtering.

El nou centre obre portes amb 80 residents, però té capacitat per a 160. Amb la recent concertació de 78 noves places col·laboradores, a poc a poc anirà incrementant l’activitat.

En un primer moment s’hi traslladaran fins a 45 nous residents, explica l’alcalde al Diari . En aquest sentit, l’Ajuntament ha obert una nova borsa de treball, ja que caldrà incrementar la plantilla de la residència per tal d’atendre un major nombre d’usuaris.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE EBRE