Apareixen pintades de llaços grocs als carrers del nucli antic de Tortosa

s van pintar els símbols dimarts a la nit en espais de la Festa del Renaixement, que arrenca avui al vespre

19 julio 2018 08:28 | Actualizado a 19 julio 2018 08:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir al matí van aparèixer pintades de llaços grocs al nucli antic de Tortosa. En concret es van pintar llaços al terra de la plaça de l’Absis, de la Cinta i als carrers Ciutat, Croera o Taules Velles, entre d’altres.

L’Ajuntament de Tortosa va procedir a netejar-los immediatament, ja que els llaços s’havien pintat a carrers de rellevància històrica o a la mateixa plaça de l’Absis de la Catedral, que acollirà aquest vespre el pregó de la Festa del Renaixement i molts espectacles durant els propers dies.

Els fets van comentar-se molt a través de les xarxes socials com Twitter, o bé apel·lant a la llibertat d’expressió o bé defensant que no era cívic fer malbé els carrers o els elements patrimonials de la ciutat.

Darrerament, tant al nucli antic com en altres espais de la ciutat havien aparegut llaços grocs i pintades per la llibertat dels «presos polítics», però sembla que foren amb una pintura menys agressiva amb el paviment. En aquest cas la brigada municipal va haver d’usar dissolvent i aigua a pressió.

Comentarios
Multimedia Diari