Arrenca la Festa Major a Ascó amb els gegants i les pubilles

El municipi riberenc dona el tret de sortida a les festes que s’allargaran fins aquest diumenge amb una gran oferta musical

16 agosto 2018 08:54 | Actualizado a 16 agosto 2018 08:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ascó va donar ahir el tret de sortida a la seua Festa Major, amb la celebració a la tarda de la primera Mostra Gegantera i la desfilada de pubilles i hereus, acompanyats per les colles geganteres locals i visitants. Tot seguit tingué lloc el pregó. Aquest any la pregonera ha sigut Angelina Baxados Llop, una mestra de primària amb arrels a Ascó. L’equip de govern va acordar des del primer any que els pregons de la Festa Major els farien persones vinculades al poble. Cada any han estat persones que, tot i que no viuen a Ascó, hi tenen alguna relació o lligam.

La música té un protagonisme especial a les festes d’Ascó, que s’allarguen fins aquest diumenge. Pel que fa a les orquestres, aquest any es podrà gaudir de Costa València, Isaura, la Selvatana i Los Diablos. Demà divendres se celebrarà la Festa del Riu al Club Nàutic d’Ascó, un dels actes més tradicionals de les festes, i el concert de Jarabe de Palo, a la carpa del carrer Joan XXIII. Dissabte serà el torn dels concerts de Los Secretos i Maldita Nerea, un reclam musical per a tota la demarcació. Diumenge també hi haurà la possibilitat de veure la reconeguda obra de teatre El Llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo. 

Comentarios
Multimedia Diari