Avancen a bon ritme els treballs del complex WIN de Tortosa

A l’espai on hi havia l’antiga piscina coberta de Tortosa s’hi faran els nous vestidors, la zona humida ‘wellness’ i quatre pistes de pàdel

17 enero 2019 10:29 | Actualizado a 17 enero 2019 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Avancen a bon ritme els treballs de la segona fase del complex esportiu WIN de Tortosa, que van començar al desembre i que està previst que finalitzen en tres mesos. 

Amb aquesta segona fase de construcció del complex esportiu (a la zona on hi havia l’antiga piscina coberta de Tortosa) està previst que s’habiliten dos nous vestidors que permetran ampliar la capacitat actual, també la zona humida wellness (que inclou un circuit d’aigües, un bany de vapor i sauna), així com dutxes bitèrmiques. 

Al seu costat, un solàrium on els usuaris podran prendre el sol durant l’estiu i accedir directament a la piscina actual mitjançant unes portes corredisses. L’actuació es completarà amb la construcció de quatre pistes de pàdel. 

 Cal recordar que on abans hi havia la piscina descoberta ara hi és la nova piscina coberta de 25 x 20 m amb 8 carrers de competició i 10 d’entrenament (i una piscina petita de 12,5 m i 1,20 m de profunditat per als cursos d’iniciació); les quatre sales de fitness, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. L’obra ha suposat un cost de 5.041.013,61 euros.

El conjunt d’aquest complex ha canviat ostensiblement la imatge de la plaça 1 d’Octubre (antiga Joaquín Bau) del barri de Ferreries de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari