Clou la Fira de Mostres d'Amposta amb la primera Gala de l’Ensenyament

La 58a edició de la fira tanca portes amb la celebració d’un homenatge a docents jubilats i l’entrega de 148 premis a l’excel·lència

10 diciembre 2018 11:38 | Actualizado a 10 diciembre 2018 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta va acomiadar-se ahir al vespre de la 58 edició de la Fira de Mostres, que des de dijous ha omplert d’expositors, xerrades i activitats de tota mena el Pavelló 1 d’Octubre.

Enguany la fira ha comptat amb més d’un centenar d’expositors dels més diversos sectors, des de la maquinària agrícola i la ramaderia fins als negocis especialitzats en cerimònies i celebracions, dins l’espai a part que enguany s’ha estrenat al recinte firal: Ebre Events.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ja durant la inauguració d’aquest certamen va destacar la importància de la Fira de Mostres com a aparador del pols econòmic del territori, que mostra símptomes clars de recuperació després d’anys de moltes dificultats. L’organització de la fira calcula que durant aquests quatre dies de la fira han passat per les instal·lacions unes 50.000 persones, procedents principalment de les quatre comarques ebrenques però també de l’àrea de Tarragona i el nord de Castelló. Tot i això aquesta xifra encara cal ser confirmada.
Després de dedicar dissabte la jornada a la Comarca del Montsià, ahir diumenge es va celebrar una jornada tècnica sobre el brau com a gestor d’ecosistemes i una demostració de canapès per a Nadal de Som Cuina.

Ahir al vespre, com a novetat d’aquesta edició de la fira, va tenir lloc la primera Gala de l’Ensenyament d’Amposta, en la qual la ciutat va retre homenatge als docents que s’han jubilat en el darrer curs. També la biòloga ampostina Sandra Leonardo, recentment guardonada amb el Premi Joan Abelló Pascual II, va oferir una conferència. 

També anit es van entregar els Premis a l’Excel·lència a l’Estudi, que enguany han reconegut fins a 148 estudiants de la ciutat. Tot seguit es va realitzar la presentació de la publicació de l’XI Premi de Recerca Batxillerat Ciutat d’Amposta, en aquest cas el treball «Escolarització d’un infant al·lèrgic alimentari a les Terres de l’Ebre», de Júlia Barberà Tena.

Comentarios
Multimedia Diari