Comença l’enderroc de l’antiga piscina coberta de Tortosa

En aquest espai s’ubicarà el solàrium, la zona ‘wellness’ i quatre pistes de pàdel del nou complex esportiu

12 diciembre 2018 10:07 | Actualizado a 15 diciembre 2018 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir van començar de manera efectiva els treballs d’enderroc de l’antiga piscina coberta de l’estadi municipal de Tortosa, que han de permetre finalitzar les instal·lacions del nou Complex Esportiu Win. 

Després de la posada en marxa del nou equipament tot just fa un mes, les obres a la piscina coberta van arrencar amb la retirada dels serveis i altres elements. Ahir al matí van començar a treballar la maquinària i ahir a la tarda pràcticament havia finalitzat l’enderroc de l’antiga estructura.

Amb aquesta segona fase de construcció del complex esportiu està previst que s’habiliten dos nous vestidors que permetran ampliar la capacitat actual, també la zona humida wellness (que inclou un circuit d’aigües, un bany de vapor i sauna) així com dutxes bitèrmiques. Al seu costat, un solàrium on els usuaris podran prendre el sol durant l’estiu i accedir directament a la piscina actual mitjançant unes portes corredisses. L’actuació es completarà amb la construcció de quatre pistes de pàdel. Està previst que tot estiga llest en quatre mesos. 
Això pel que fa a l’espai on fins ara hi havia l’antiga piscina coberta. Cal recordar que on abans hi havia la descoberta ara ja és oberta al públic la nova piscina de 25 x 20 m amb 8 carrers de competició i 10 d’entrenament (i una piscina petita de 12,5 m i 1,20 m de profunditat per als cursos d’iniciació); les quatre sales de fitnes, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. L’obra ha suposat un cost de 5.041.013,61 euros.

Per una altra banda, fa pocs dies s’anunciava per les xarxes socials que Win ja compta amb més de 1.000 abonats. L’accés principal continua ubicat a l’avinguda de l’Estadi, tant per a esportistes com per a públic en general, mitjançant un vestíbul i passeig central que redistribueix els usuaris a les diferents instal·lacions esportives de la resta del complex, el velòdrom, el camp de futbol, la pista d’atletisme, el pavelló i la pista de futbol sala.

Comentarios
Multimedia Diari