Corbera d'Ebre prepara la VI Biennal d'Art de Drets Humans

Tindrà lloc del 6 d’abril fins al 31 de juliol. Les inscripcions per als artistes ja estan obertes

18 enero 2019 11:37 | Actualizado a 18 enero 2019 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La VI Biennal d’Art - Corbera d’Ebre Drets Humans ja té les inscripcions obertes per tal que els artistes es puguin apuntar. Aquesta biennal posarà el focus en els articles 9 i 10 de la Declaració Universal dels Drets Humans, que diuen el següent: «Ningú no pot ser arrestat, detingut ni exiliat arbitràriament» i «Tota persona té dret, en règim d’igualtat, que la seva causa sigui portada equitativament i imparcialment en un tribunal independent i imparcial; el qual decidirà tant sobre els seus drets i les seves obligacions com sobre el fonament de tota acusació adreçada contra ella en matèria penal». Una reivindicació clara a la situació que el poble català està vivint en aquest moment. 

La biennal està organitzada per l’Associació del Poble Vell de Corbera d’Ebre i se celebrarà del dia 6 d’abril al 31 de juliol de 2019, a l’església del mateix poble. 

La convocatòria està adreçada a tots els artistes d’arreu del món majors d’edat. Poden participar artistes dels diferents àmbits de la creació artística: pintura, obra gràfica, escultura, instal·lació, fotografia, videoart. La comissió elegida per la convocatòria farà la selecció de les propostes que serà comunicada als artistes a primers del mes de febrer.

Comentarios
Multimedia Diari