Deu morts en accidents de trànsit a les carreteres ebrenques en dos mesos

Ahir van morir un camioner a l’AP-7 a Freginals i el conductor d’un cotxe que va sortir de la via a la carretera d’Alfara

10 agosto 2018 08:11 | Actualizado a 11 agosto 2018 10:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’estiu està sent tràgic a les carreteres de les Terres de l’Ebre. En els últims dos mesos (des del passat 10 de juny) deu persones han perdut la vida en vuit accidents de trànsit. Els dos darrers accidents mortals van tenir lloc ahir. Poc després de les quatre de la matinada, F. G.G., un camioner  de 58 anys i nacionalitat espanyola,  va morir en sortir el vehicle que conduïa de la via a l’alçada del quilòmetre 334,2 de l’autopista AP-7, al terme municipal de Freginals. 

El sinistre va tenir lloc a un quilòmetre d’on el 2016 es va produir el tràgic accident d’autocar en el qual 13 noies joves d’Erasmus van perdre la vida quan tornaven de les Falles de València. S’investiguen les causes del sinistre d’ahir, en el que no es va veure implicat cap altre vehicle. El camió anava carregat de fruita, que va haver de ser retirada pels operaris de l’autopista. 

Unes hores després, cap a les 13.30 h, es va produir un altre accident de trànsit mortal, en aquest cas a la carretera TV-3422, que uneix els Reguers i Alfara de Carles. El conductor i únic ocupant d’un turisme va sortir de la via i va morir, a l’alçada del quilòmetre 8,2, dins del terme municipal d’Aldover. 

Dels vuit accidents mortals, tres han estat a la carretera N-340. L’últim va tenir lloc el passat 7 d’agost, quan un veí de Santa Bàrbara de 56 anys va perdre la vida en xocar frontalment la furgoneta que conduïa amb un camió, al quilòmetre 1.066,3 de la via, al terme municipal d’Alcanar. 

Els altres dos sinistres es van registrar el 10 i el 24 de juny, als termes de l’Ampolla i també a Alcanar. 

El 10 de juny hi van perdre la vida dues persones, mentre que el 24 de juny un camioner va morir en el xoc entre dos vehicles de gran tonatge, a l’alçada de quilòmetre 1.059. També al mes de juny, el dia 20, un home va perdre la vida en un xoc frontal entre un camió i un turisme a la carretera N-420, dins del terme municipal de la Fatarella. 

Els dos últims sinistres d’aquest tràgic balanç corresponen a la caiguda de dos cotxes al canal de la dreta de l’Ebre, quan circulaven per camins de servei veïnals a Amposta i Roquetes. El 4 de juny, una parella d’ancians de Sant Jaume d’Enveja va perdre la vida quan el cotxe amb el qual circulaven es va precipitar al canal. El 14 del mateix mes, un jove de Masdenverge que tornava de matinada de les Festes de Jesús va caure amb el vehicle al mateix canal, però a l’alçada de Roquetes. També va morir a l’acte. 

Més accidents a la demarcació
A més dels dos sinistres mortals a l’Ebre, ahir es van produir tres accidents més a la demarcació, un a  l’autopista AP-7 a l’alçada de Tarragona, i dos a l’N-420 a Riudecols i Pradell de la Teixeta, amb quatre persones ferides de diferent consideració. 

Comentarios
Multimedia Diari