Els Catarres encapçalen el primer Lo Riu Sona Festival d'Amposta

Pepet i Marieta, Buhos i Mascarats completen el cartell d’aquest nou festival que tindà lloc el 2 de juny

25 abril 2018 17:41 | Actualizado a 25 abril 2018 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta farà nàixer la nit del 2 de juny el festival Lo Riu Sona, una aposta perquè la ciutat aculli en un certamen solidari i identitari grups de primera línia en català. La primera edició del certamen comptarà amb Els Catarres, que presentaran el seu nou disc per primer cop a la demarcació de Tarragona i l’Ebre a la capital del Montsià. Tancaran la nit els ebrencs Pepet i Marieta i el grup de Calafell Buhos, mentre que els encarregats d’engegar la nit seran els seniencs Mascarats. 

El festival es farà a la zona exterior del pavelló municipal de la ciutat, amb un aforament modest. «El primer any volem tenir una festa completa, assimilar el projecte i anar-lo fent créixer poc a poc. És al primera edició i volem sondejar moltes coses», va explicar ahir Víctor Bladé, un dels promotors del certamen, durant la presentació de l’event.  

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va defensar que Lo Riu Sona Festival «ha vingut per quedar-se» i va destacar la seva vessant solidària, ja que una part de la recaptació, 2.500 euros, es lliuraran en benefici de la Lliga Contra el Càncer de Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.
Tomàs també va assenyalar que el festival musical era una aposta pendent de desenvolupar del seu equip de govern per ser una oportunitat de dinamització econòmica a través de la cultura i la música. 

Entrades a la venda
«Sempre hem defensat que una manera de generar activitat econòmica era crear propostes de fer que la gent de fora se senti atreta per la nostra ciutat», va apuntar. L’Ajuntament d’Amposta ha fet una aportació de 7.500 euros per a crear Lo Riu Sona.
Les entrades per assitir ja estan a la venda online, a través de la plataforma Entradium, i també es podran adquirir a l’àrea de Cultura i Festes i a Cafeteria la Trattoria, on es vendran físicament. Tenen un cost de 12 euros anticipades i costaran 15 euros a taquilla. 

Comentarios
Multimedia Diari