Els aficionats a la caça es preparen per a la nova temporada a la Fira de Masdenverge

Durant tot el cap de setmans s'ofereixen activitats i productes al voltant d'aquesta pràctica

06 octubre 2018 13:35 | Actualizado a 09 octubre 2018 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els aficionats a la caça tenen aquest cap de setmana una cita obligada a Masdenverge. Aquest municipi de la comarca del Montsià celebra l’onzena edició de la Fira del Caçador, en la que prenen part una cinquantena d’expositors amb productes especialitzats per a la pràctica cinegètica.

El certamen ha obert dissabte les seves portes amb un campionat de gossos de mostra, un taller actiu d’ensinistrament caní, en el que els participants van poder  rebre consells sobre bones pràctiques en la caça, i una demostració de falconeria, entre altres propostes lúdiques.

Els assistents també poden gaudir de les tradicionals degustacions de cuina de caça, com ara guisats de conill o de porc senglar,  al preu d’un euro; i de la setena edició dels «Esmorzars i dinars de caçadors», en la que quatre establiments locals ofereixen menús especialment pensats per a aquest col·lectiu.

Entre les propostes de la fira per aquest diumenge hi ha el simulador de tir i caça virtuals, una novetat del certamen organitzada per la Federació de Caça i que estarà actiu durant tota la jornada. També es podran veure demostracions de gossos de raça Ca Eivissenc i i de gossos de mostra Sant Hubert. Els més menuts també poden gaudir amb tallers com el de construcció d’una menjadora per a ocells, el de bombolles de sabó, el rocòdrom o el circuit d’aventura. 

Comentarios
Multimedia Diari