La Ràpita enceta les jornades dedicades al polp i l’arròs

Setze restaurants del municipi oferiran una àmplia oferta gastronòmica basada en aquests dos productes, des d’avui i fins al 7 d’octubre

14 septiembre 2018 09:59 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Setze restaurants de la Ràpita participen enguany en les 27es Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, dos productes autòctons molt valorats.

Les jornades s’enceten avui, divendres 14 de setembre, i s’allargaran fins al 7 d’octubre. Són les jornades deganes del calendari gastronòmic rapitenc i consoliden el municipi com a referent gastronòmic del sud de Catalunya. «La unió i perseverança dels restauradors a l’hora de tractar i presentar una àmplia oferta basada en dos productes tan autòctons de la badia dels Alfacs i el Delta de l’Ebre com són el polp i l’arròs han permès mantenir aquestes jornades al llarg de gairebé trenta anys i amb un nivell de qualitat excel·lent», destaca l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Els establiments oferiran menús a preus que oscil·len entre els 30 i els 40 euros, amb plats com l’arròs melós de polp, el braç de polp amb llit de parmentier d’albergínia fumada, el carpaccio de polp amb salsa verda o el tradicional polp de roca solsit a l’estil rapitenc.

D’altra banda, l’Estació Nàutica ha preparat uns packs de gastronatura a partir de 83 euros que inclouen el dinar de les jornades, una nit d’allotjament i esmorzar, una activitat com caiac, bici o un curs de surf de rem.

Enguany, l’inici de les jornades coincideix amb un volum de captures de polp molt considerable, cosa que garanteix un bon abastiment del producte per elaborar els menús.

Comentarios
Multimedia Diari