Melendi portarà la seua gira a Amposta a l’agost

El cantant presentarà el seu nou treball ‘Mi cubo de Rubik’. Ja hi ha 500 entrades venudes

20 enero 2019 15:43 | Actualizado a 20 enero 2019 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La gira de presentació del nou disc de Melendi Mi cubo de Rubik passarà per Amposta el 14 d’agost, en un concert a l’exterior del Pavelló Firal a les 23.00 hores. L’actuació és una coproducció d’Abril Producciones i Producciones Submarines, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta.

Melendi iniciarà el mes de juny la gira de presentació del seu nou disc Mi cubo de Rubik. La gira que portarà el cantautor a Amposta barrejarà les cançons del seu nou disc amb els hits més coneguts d’un cantant que, any rere any, està als primers llocs de les llistes de música de l’Estat. Recentment ha estat proclamat com l’artista espanyol més escoltat a la història de Spotify a Espanya. El cantant asturià acumula milers de milions de reproduccions a les diferents plataformes digitals, així com un bon grapat de discs d’or i de platí. La passada gira Ahora Tour del 2018 va acabar amb dos concerts amb entrades esgotades al Palau Sant Jordi de Barcelona i al Wizink Center de Madrid. Després de més de 15 anys de carrera, Melendi viu ara el seu millor moment. A més a més el cantant s’ha guanyat l’afecte del públic gràcies a la seva participació en programes de televisió com La Voz.

Les entrades per a l’actuació del 14 d’agost a Amposta es poden comprar al preu de 28 euros més despeses de gestió a www.ticketplus.cat, a les oficines de Correos a ticketea, atrapalo, ticketmaster, així com al web de l’artista melendi.oficial.com. Físicament es poden adquirir a les agències de viatges Ecuador i a les oficines de Correus. A partir de les pròximes setmanes també es podran comprar a l’Ajuntament d’Amposta i la cafeteria Trato al preu de 29 euros. Amb només un dia des de l’anunci, l’Ajuntament d’Amposta avança al Diari que ja hi ha 500 entrades venudes.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Amposta, Ramon Bel, explica al Diari que aquest serà l’únic concert de Melendi a Catalunya, juntament amb Sant Cugat i Sitges. «Portem treballant aquest concert des de setembre. Crec que hem de valorar que productores amb artistes internacionals s’hagin fixat en Amposta. És el fruit del treball que anem fent els darrers tres anys, situant Amposta en un molt bon lloc del panorama cultural del país», ha declarat.

Comentarios
Multimedia Diari