Móra d'Ebre lliura una donació de 1.200 euros a l'associació Jeroni de Moragas

L'acte de lliurament ha tingut lloc al despatx d'alcaldia aquest migdia

12 septiembre 2018 16:26 | Actualizado a 12 septiembre 2018 16:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest migdia, a les 13.30 h, s’ha fet entrega a Josep Maria Garcia, gerent de l'associació Jeroni de Moragas, dedicada a l'atenció de persones amb disminució psíquica, la recaptació del sopar benèfic que es va celebrar al Casal dels Jubilats de Móra d'Ebre el dia 28 de juliol de 2018, amb un import de 1.200 euros.

L'acte de lliurament ha tingut lloc al despatx d'alcaldia, amb la presència de l'alcalde, Joan Piñol; del regidor d'Enseyament, Raúl Olivan, i del gerent de l'entitat.

El darrer diumenge de cada mes es fa Casal dels Jubilats e Móra d’Ebre un dinar que forma part de l'activitat “Àpats en companyia”. Des de fa set edicions, un cop l'any, el dinar es canvia per un sopar benèfic en el qual se sortegen diferents productes regalats per comerços de la població i també es posen a la venda tiquets de la fila zero.

Aquest acte benèfic s’ha anat consolidant gràcies a la voluntat de tots els implicats, des dels propis comensals fins als botiguers de Móra d’Ebre. Cal destacar també la feina dels membres de la xarxa del voluntariat local, que participen en l’organització de l’acte, visiten els comerços per recollir regals per sortejar i ho tenen tot a punt perquè l'acte sigui un èxit i recapti una bona quantitat de diners.

 

Comentarios
Multimedia Diari