Nou aparcament de 103 places al barri de Ferreries de Tortosa

Estarà llest d’aquí a un mes en uns terrenys del Pla Parcial Camí de Roquetes, a la zona de Quatre Camins. És una demanda veïnal

11 octubre 2018 10:51 | Actualizado a 14 octubre 2018 15:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

D’aquí a un mes, Tortosa disposarà d’un nou aparcament gratuït al barri de Ferreries, a la zona de Quatre Camins. Des d’aquesta setmana ja es poden veure operaris treballant al carrer de Ramon Llull, a l’altura de la plaça d’Ausiàs March.

L’aparcament tindrà capacitat per a 103 vehicles, 8 dels quals seran per a persones amb discapacitat. S’està construint en uns terrenys de prop de 3.500 metres quadrats que formen part del Pla Parcial Camí de Roquetes, pendent de desenvolupament. L’obra s’ha adjudicat a Exxaber S.L. per un import de prop de 47.000 euros, i estarà enllestida en un mes.

L’actuació, a més, permetrà arranjar i construir vorera en aquell carrer, que es connectarà amb l’avinguda dels Ports, la qual cosa millorarà també la mobilitat dels vianants. Els treballs de la vorera tenen un pressupost aproximat de 35.000 euros. «En aquesta zona molts vehicles aparcaven a les voreres, i així prioritzem que ara ja sols siguen per als vianants», ha detallat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

El regidor de barri, Josep Felip Monclús, ha explicat que aquesta actuació és un exemple de la col·laboració que mantenen des del govern municipal amb l’Associació de Veïns que fa arribar a l’equip de govern les necessitats del barri. El president de l’Associació de Veïns de Ferreries, Joan Carles Bonfill, ha agraït que s’hagi iniciat l’actuació de l’aparcament, molt demandada.

Comentarios
Multimedia Diari