Tret de sortida de les Jornades de l’Arrossejat de l'Ametlla de Mar

Fins al 21 d’octubre nou establiments del municipi prepararan menús especials 

11 octubre 2018 11:19 | Actualizado a 11 octubre 2018 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Arrenquen les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i del Peix de la Llotja a l’Ametlla de Mar. Des d'aquest dijous i fins al dia 21 d’octubre, nou establiments del municipi oferiran diferents menús amb l’arrossejat com a plat principal. Menús que oscil·len entre els 25 i 38 euros. 
Aquestes jornades portaran a les cuines del municipi el típic plat mariner i les espècies capturades diàriament pels pescadors locals. Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. 

Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos de la costa i els cuiners del territori, que amb les seves tècniques, tant clàssiques com modernes, sorprendran els visitants amb els diferents menús que oferiran durant la durada de la setmana gastronòmica del peix de llotja.

Els nou establiments que hi participen aquest any en les jornades són: Bella Cala, Marina, Mestral, El Pecador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, Lorena i Ma&Ro.

Diada de l’Arrossejat

L’Ametlla de Mar viurà aquest dissabte 13 d'octubre, la 34a Diada de l’Arrossejat, un esdeveniment tradicional i consolidat entre la població, que cada any augmenta pel que fa al nombre de participants. 
Durant el concurs d’arrossejat, cuiners amateurs oferiran als visitants l’oportunitat de veure de prop com es cuina aquest plat típic de la cuina marinera. A banda, durant la diada també es podrà gaudir de diferents activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia de l’Ametlla de Mar.

L’activitat se celebrarà un any més a la Confraria de Pescadors de l’Ametlla, on els visitants podran degustar racions d’arrossejat i d’altres receptes marineres amb peix de la llotja
La Diada de l’Arrossejat és una de les festes amb més renom a les Terres de l’Ebre i té com a objectiu principal la promoció de la gastronomia local, caracteritzada per la seva elaboració amb peix i marisc fresc que es pesca amb la mateixa flota pesquera de l’Ametlla. A banda, es tracta d’un esdeveniment que pretén implicar la població local en la promoció turística i, a la vegada, mantenir les tradicions arrelades al municipi.

Comentarios
Multimedia Diari