;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

  • TGN
  • REU
  • CAM
  • TOR
  • VEN

'Millor em quedo aquí', el clip d'Albert Jordà i la seva relació amb Tarragona

El clip ha estat enregistrat durant les festes de Santa Tecla

Tarragona

VIDEO

Aquest és el clip de 'Millor em quedo aquí', la cançó d'Albert Jordà sobre Tarragona

Publicado: 11:38 - 15/10/2014


El músic i compositor tarragoní Albert Jordà ha estrenat el videoclip de la cançó 'Millor em quedo aquí', inclosa en el seu tercer disc, 'Cançons visibles' (2014). El vídeo mostra la història d'un jove i la relació que manté amb la seva ciutat, en aquest cas Tarragona.

En el videoclip, enregistrat a finals del passat mes de setembre, coincidint amb Santa Tecla, es veuen diferents indrets de Tarragona i algunes de les activitats de les festes que el protagonista es troba pel camí. El treball, dirigit per la productora audiovisual Acid Factory, està protagonitzat per Anton Dalmau i també compta amb la participació d'Irene Benavent, Sergi Gascón i Neus Ceballos. Racons com la Part Alta, la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, el carrer Apodaca o El Serrallo formen part de les imatges.

La cançó 'Millor em quedo aquí' forma part del tercer disc d'Albert Jordà, 'Cançons visibles' (Right Here Right Now, 2014), un treball que conté 10 cançons escrites pel cantant tarragoní durant els darrers dos anys, que mostren una línia de treball ja introduïda en el seu anterior CD 'La vida esclata quan es para el temps' (La Produktiva, 2011) però explorant, aquesta vegada, terrenys més vertiginosos i atrevits. Jordà, excantant del grup Papa:Noes, segueix presentant en diferents directes les cançons d'aquest nou disc.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE MÚSICA