L'Acampada Jove esgota les entrades amb dret a acampar

El festival político-musical organitzat per les JERC tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Acampada Jove ha exhaurit les entrades amb dret a acampar. Dissabte l'organització ja va avisar a través de les xarxes socials que els abonaments amb dret a acampar estaven a punt d'esgotar-se i, a deu dies del festival, només queden a la venda entrades de dia -sense dret a acampar-. Les de dijous valen 18 euros i les de divendres i dissabte 24. També s'ha anunciat que es posaran a la venda abonaments pels tres dies sense dret a acampar. L'organització, que ultima els detalls de la vintena edició del festival, s'ha mostrat molt satisfeta. L'esdeveniment, organitzat per les JERC, tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol, amb les actuacions de La Pegatina, Els Catarres, Lax'n'Busto o Xeic!

Aquest 2015 l'Acampada Jove fa 20 anys. Una fita que se celebrarà amb un dinar popular, el lliurament d'un premi a la trajectòria musical a un grup que ha marcat l'escena musical del nostre país, i una exposició que recollirà els millors moments de l'Acampada Jove, les millors vivències del públic i un repàs històric pels vint anys del festival. Evidentment, però, el protagonisme serà pels concerts, entre els quals destaquen La Gossa Sorda, Brams, Dr. Calypso, Buhos, Aspencat o Boikot.

 

Concurs Música Jove

La música a l'Acampada Jove, però, no acaba aquí. Aquest any se celebrarà la IX edició del concurs de grups novells Música Jove on participen els grups guanyadors dels diversos concursos territorials que, organitzats per les JERC, celebren arreu dels Països Catalans. Així, hi haurà els Caipirinhas Rumberus (Terrassa), els Tortellinis (Tortellà), els Guten Plan (Cervera), La Barraca (Sant Vicenç dels Horts), K-LIU (Garraf), Xaveta Metralleta (La Ribera), Mig quart de segle (Barcelona), Setrill (Ribera d'Ebre) i Escapada (Mataró). Els guanyadors del concurs Música Jove obriran l'escenari gran de l'Acampada Jove 2016.

Comentarios
Multimedia Diari