;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Òscar Cadiach recula en el segon intent del Broad Peak

Els ha sorprès una nevada imprevista i han decidit esperar per si amainava. En vistes de que el temporal no remetia, han decidit avortar l´intent i baixar al camp base

Publicado: 17:46 - 26/07/2016


Òscar Cadiach recula en el segon intent del Broad Peak en 48 hores de diferència. Igual que els va passar en el primer intent la matinada de diumenge a dilluns, aquest dimarts ha estat també el mal temps sobtat el que els ha fet desistir i fer marxa enrere. Ha estat cap a les 3 de la matinada (hora del Pakistan) quan l’alpinista sortia del camp III a 7.150 metres per iniciar l’ascens al costat del malagueny Lolo González i el grup dels ‘americans’. 

Els ha sorprès una nevada imprevista i han decidit esperar per si amainava. En vistes de que el temporal no remetia, han decidit avortar l’intent i baixar al camp base.

En un especial de més de 5 hores del programa d’alpinisme de Tarragona Ràdio, el Pont de Mahoma, ha estat l’alpinista basc Iñigo Castiñeyra qui ha confirmat en directe des del camp base que l’expedició de Cadiach feia marxa enrere, i que ja els veien a la muntanya en el seu descens. 

El mateix Cadiach ha explicat en una trucada posterior al programa que malgrat el descens, es troben en molt bones condicions tant físiques com anímiques, i amb molta moral per a un tercer intent. De fet, ha explicat que renegociaran els permisos per allargar l’estada al Broad, un cop arribin al base. 

 


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE DEPORTES