;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  12º
 • REU
  12º
 • CAM
  12º
 • TOR
  12º
 • VEN
  12º

Freedom

Un cop Catalunya sigui independent, cal preparar l´adéu de l´Aran (amb llengua pròpia) i no sé jo si de les Terres de l´Ebre i tot.

Publicado: 20:30 - 17/03/2017


Tinc un amic romanès, fisioterapeuta, que està preocupat perquè Transilvània es vol independitzar de Romania. L’altre dia, tot caminant per la serralada de Montclar, em va posar el cap com un bombo maldant contra els independentistes transilvans. He de reconèixer que no havia caigut mai que Transilvània també vol ser sobirana. Una part important de la població no parla romanès, sinó hongarès. Són molts els països europeus que estan en Estats amb els quals no es reconeixen, producte de les divisions artificials provocades per les dues Grans Guerres europees. Dinamarca, amb la qual tant ens volem assemblar, també pateix la tensió independentista de les illes Feroe i de Groenlàndia. Si tothom se surt amb la seva, Europa estaria formada per 50 Estats membres amb més de 60 llengües oficials. Un cop Catalunya sigui independent, cal preparar l’adéu de l’Aran (amb llengua pròpia) i no sé jo si de les Terres de l’Ebre i tot.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE EL VORAVIU