;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  21º
 • REU
  21º
 • CAM
  21º
 • TOR
  21º
 • VEN
  21º

L'alcalde de Tarragona afirma que BCN World segueix endavant

Junts pel sí va oferir a la CUP paralitzar el pla urbanístic del futur complex annex a PortAventura

Publicado: 18:17 - 08/01/2016

EFEL'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), ha afirmat avui que el projecte turístic de BCN World segueix endavant i ha criticat que l'actual situació política posi en perill projectes com aquest.

En un apart de l'acte de celebració del centenari del Mercat Municipal, Ballesteros ha manifestat que el projecte d'hotels, botigues i casinos de BCN World "no està aturat ni tirat enrere".

Junts pel sí va oferir a la CUP paralitzar el pla urbanístic del futur complex annex a PortAventura durant les negociacions per desbloquejar la investidura d'Artur Mas president de la Generalitat.

Segons Ballesteros, des de la Generalitat li han informat que BCN prossegueix i es proposa "una taula negociadora per si hi ha algun replantejament puntual del projecte".

L'alcalde, juntament amb el seu homòleg de Salou, Pere Granados (CiU), no descartaven mobilitzacions si s'avortava aquesta inversió a la Costa Daurada.

Ballesteros ha revelat avui que aquestes informacions de la Generalitat l'han "tranquil·litzat força", però puntualitza que "la qüestió no deixa d'estar sobre la taula".

L'alcalde també ha lamentat la situació "esperpèntica" de la política catalana, que dóna una "imatge patètica" i ha instat a "fer l'impossible" i "intentar-ho tot" perquè no es repeteixin les eleccions.

"Quatre eleccions en cinc anys signifiquen un cost de 240 milions d'euros; cada campanya electoral costa entre 50 i 60 milions i amb aquests diners es podrien fer moltes coses, ha reblat


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA