;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  12º
 • REU
  12º
 • CAM
  12º
 • TOR
  12º
 • VEN
  12º

Calafell perseguirà el responsable dels guals irregulars

Quan vam decidir impulsar el Pla de Mobilitat de Segur de Calafell, un dels nostres objectius era posar ordre al trànsit

Publicado: 21:15 - 14/06/2013


Quan vam decidir impulsar el Pla de Mobilitat de Segur de Calafell, un dels nostres objectius era posar ordre al trànsit i l’estacionament en aquest nucli del municipi i fer-ho amb la participació dels veïns i veïnes.

I és això el que estem fent, amb tots els problemes que sorgeixen en una actuació d’aquesta envergadura. Un d’aquests problemes –i molt greu– és que hem descobert l’existència de guals i contraguals irregulars. El que estem fent ara és investigar quants n’hi ha i qui són els responsables d’aquesta irregularitat.

Fins al moment no hem trobat cap paper ni cap permís relacionat amb aquesta conducta irregular. Però seguim investigant. Que ningú ho dubti. Aquesta és la tasca d’un govern com el nostre, que té en la transparència un dels seus principis bàsics.

Hi ha qui vol barrejar-ho tot. Aprofitar una situació com aquesta, que genera molta impotència i indignació entre els qui han fet les coses bé, per posar tothom al mateix sac és d’una mesquinesa més que condemnable.

Mentre que hi ha dirigents de partits que es dediquen a fer numerets per sortir a les portades dels diaris, nosaltres treballem per millorar el dia a dia dels calafellencs i les calafellenques amb una acció de govern responsable, igual que la que portàvem a terme quan estàvem a l’oposició.

El que farem properament serà requerir al qui tingui un gual o un contragual irregular que el legalitzi o el doni de baixa, perquè és la nostra obligació i perquè creiem que en casos com aquests el rigor ha de ser màxim.

Ens trobem davant d’una injustícia, uns diners que haurien d’estar ara a les arques municipals calafellenques per poder ser invertits en el benestar dels veïns i veïnes del nostre municipi i no hi són.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE OPINIÓN & BLOGS