;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  21º
 • REU
  21º
 • CAM
  21º
 • TOR
  21º
 • VEN
  21º

La Banda Simfònica dóna a Reus el primer Premi de Bandes de Lleida

Ho farà al darrer cicle de concerts de 'Reus a 4 Bandes' d´aquest diumenge, el qual es durà a terme al TeatreBartrina a partir de les 19 hores amb la banda del col·legi Pare Manyanet

Publicado: 22:21 - 06/07/2016


LaBanda Simfònica de Reus (BSR) lliurarà a la ciutat el seu primer Premi aconseguit al Certamen Internacional de Bandes de Lleida, i ho farà al cinquè i darrer concert del Cicle Reus a 4 Bandes d’aquest diumenge 10 de juliol, el qual es durà a terme a les 19 hores al Teatre Bartrina. Allà el conjunt de músics es presentarà amb la banda del col·legi Pare Manyanet de Reus.

Val a dir, que el Certamen Internacional de Bandes de Lleida va suposar per la banda reusenca una gran fita, ja que va obtenir la puntuació més alta de tot el concurs. De fet, és el segon premi que aconsegueix la formació musical reusenca en els seus 8 anys d’història, ja que també en va obtenir el primer Premi al Certamen Internacional Vila de la Sénia l’any 2014.

La selecció de diumenge

El concert d’aquest cap de setmana, pel que fa a la participació de la Banda-Cobla del col·legi Pare Manyanet de Reus, estarà dirigida per Juan Miguel Marzà, qui interpretarà La Rodana, de Ferrer Ferran; Circle of Life, de Elton John; Independence Day, de David Arnold; i Abba Gold, de Ron Sebregts.

Pel que fa a la selecció que musicarà la BSR serà el pasdoble Traner, de Rafel Talens –amb el qual es va obrir la presentació en l’esmentat concurs on van ser ben distingits–; Jericho, de Bert Appermont; Last Call, d’Otto M. Schwarz; i Mambo de West Side Story, de Leonard Bernstein. Les entrades es podrán adquirir al mateix TeatreBartrina o bé a través de la seva pàgina web.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE REUS