;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  24º
 • REU
  24º
 • CAM
  24º
 • TOR
  24º
 • VEN
  24º

Ofensiva contra el top manta a Cambrils: més pressió policial i campanya contra la venda il·legal

L'Ajuntament de Cambrils té l'objectiu de mantenir la pressió per evitar el conflicte

Publicado: 19:42 - 11/07/2016

EFEL'Ajuntament de Cambrils ha decidit augmentar la pressió policial per evitar el top manta, segons s'ha acordat a la reunió celebrada avui conjuntament entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra sobre aquest problema.

Els venedors se situaven a desenes al límit entre Salou i Cambrils, a la zona coneguda com a Cap Sant Pere, per esquivar millor l'acció policial.

En els últims dies, s'han intensificat els dispositius conjunts entre els dos cossos i, sobretot a la tarda, els agents han impedit que els venedors il·legals estenguin la seva mercaderia a terra.

L'Ajuntament de Cambrils té l'objectiu de mantenir la pressió per evitar el conflicte, encara que segons explica la seva alcaldessa, Camí Mendoza (ERC), aquest és un fenomen global al qual no es pot posar fi únicament des dels municipis.

De la seva banda, el representant de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), Joan Anton, ha agraït l'esforç policial amb el desig que "pugui durar tota la temporada".

"Nosaltres insistirem als nostres clients que comprar productes de la venda ambulant il·legal va en contra dels drets dels treballadors i en contra dels drets dels consumidors", ha afegit.

El president de la Unió de Comerciants de Cambrils, Enrique Arce, ha coincidit en què la necessitat de seguir treballant per tallar el top manta, tant des del vessant policial com el de conscienciar els compradors.

En aquest sentit, Cambrils també duu a terme una campanya de sensibilització sobre la venda il·legal.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE COSTA